Faceți căutări pe acest blog

marți, 24 iulie 2007

Cainele-terorist

Charlie, un boxer in varsta de doi ani, din Marea Britanie, poate fi considerat drept cel mai trasnit caine din lume. Patrupedul este un adevarat terorist pentru stapanii lui. Recent, Charlie a incendiat apartamentul in care locuieste. Pagubele provocate de nebunaticul patruped se ridica la aproximativ 6.000 de euro. Cu toate acestea, stapanii boxerului, Sarah si Mike, din localitatea Market Harborough, Leicester, nu s-au suparat prea tare pe el.
"Il iubeste foarte mult pe fiul nostru, Alfie, si nu putem sa il pedepsim, indiferent ce ar face. Este de ajuns sa ne priveasca cu ochii lui blajini si am uitat imediat ce prostie a facut. Si a facut destule de-a lungul anilor ", a declarat, extrem de intelegatoare, Sarah. Nu aceeasi parere au, insa, si vecinii, care ar face orice ca animalul sa dispara intr-o buna zi din cladire si chiar din zona.
Printre indeletnicirile preferate ale lui Charlie se numara furatul cutiilor de bere cand inca sunt pline si apoi trasul la masea, mestecatul tigarilor, dar si cotrobaitul prin sertare. "Charlie este atat de nazdravan ca nu poti sa-l scapi nici macar o secunda din priviri. Daca noi ii acceptam toate sotiile, vecinii nostri nu sunt nici pe departe la fel de intelegatori. Nu de putine ori ne-am trezit cu ei la usa, reclamand tot felul de obiecte pe care boxerul nostru le sterpelise de la ei ", a mai spus stapana boxerului. Ultima captura? Pilulele anticonceptionale ale stapanei, pe care le-a devorat pana la ultima.
(A.C.)
Sursa: Cancan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...