Faceți căutări pe acest blog

luni, 29 octombrie 2007

Noul antivirus de la Norton

Suita Internet Security 2008 include si solutii antispam si antiphishing.

Compania Symantec a lansat saptamana trecuta in Romania suita Norton Internet Security 2008. Una dintre noutatile aplicatiei este componenta Internet Security Safe, care-i protejeaza in timp real pe utilizatorii care folosesc cardul de credit sau de debit pentru a cumpara produse si servicii pe web.

Componenta antiphishing (captarea datelor personale privind conturile bancare) este cu atat mai importanta cu cat Bucurestiul este intre primele zece orase de unde se lanseaza atacuri prin calculatoare zombie (fara stirea utilizatorului), dupa cum a precizat Hedvig Bartha, marketing manager.

Serviciul Home Networking atrage atentia atunci cand reteaua de acasa nu este securizata sau cand cineva din afara incearca sa foloseasca resursele retelei.

Pentru Explorer si Firefox

Browser Defender este cea mai importanta noutate a suitei Norton, deoarece asigura o navigare sigura cu Internet Explorer si Mozilla Firefox. Analizand peste 100 de atribute independente, aplicatia decide daca un site este legitim sau nu, daca implica riscuri sau daca programul ce urmeaza sa fie descarcat poate face rau calculatorului.

Noua suita Norton se adreseaza celor care navigheaza pe web foarte des, care fac tranzactii prin carduri si care sunt preocupati de atacurile de tip spam si phishing.

108 euro

Norton detine global o cota de 30% din piata aplicatiilor antivirus, conform datelor de la Gartner, desi profitul sau din ultima perioada a inregistrat scaderi considerabile. Concurentii sai directi in Romania sunt McAfee, Kaspersky, Trend Micro si BitDefender, potrivit companiei IDC. Suita costa 108 euro la Gecadshop.ro, iar un upgrade de la versiunea 2007 la 2008 este 236 de lei la Micropharma.ro.

Sursa: Evenimentul Zilei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...