Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 septembrie 2017

Joburi pentru femei: Top 3 cele mai POPULARE locuri de munca in 2017

In ziua de azi, pentru reprezentantele sexului frumos nu este la fel de dificil sa isi gaseasca un job cum era in perioada in care acestea nu erau integrate pe piata muncii. Acum, doamnele si domnisoarele au la fel de multe sanse ca barbatii sa activeze intr-un domeniu bine platit, in care accentul nu se pune neaparat pe calificare, ci, mai degraba, pe talent, pe abilitati de comunicare, de orientare catre client si, mai ales, pe dorinta de progres.

Afla care au fost cele mai POPULARE joburi in randul femeilor anul acesta:

1.Make-up artist

Make-up artist
Nu mai este niciun secret faptul ca femeile sunt pasionate de moda, trucuri de infrumusetare si, bineinteles, de make-up. Tocmai de aceea foarte multe dintre reprezentantele sexului frumos vor sa isi fructifice pasiunea si sa isi cladeasca o cariera solida in jurul acesteia. Din ce in ce mai multe doamne si domnisoare isi indreapta atentia catre acest domeniu si fie ca aleg sa isi desfasoare activitatea intr-un salon, fie ca prefera sa lucreze pe cont propriu, cert este ca veniturile sunt substantiale. Mai mult decat atat, unul dintre cele mai frecvente motive pentru care acestea se orienteaza catre un astfel de job este faptul ca odata ce se fac remarcate pot, cu usurinta, sa isi dezvolte un mic business in acest domeniu.


2.Model de videochat
Unul dintre cele mai populare joburi in randul femeilor este, fara doar si poate, cel de model de videochat. Fiind deja recunoscut pentru avantajele financiare pe care le ofera, acest job le atrage pe doamne si domnisoare, intrucat reprezinta cea mai buna modalitate prin care acestea isi pot depasi limitele. In plus, desi nu are experienta in domeniu, un model de videochat poate sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si poate beneficia de o multime de avantaje, precum bonusuri motivante, activitati recreative si cursuri de limba engleza. De asemenea, unul dintre cele mai cautate studiouri de videochat este studioul Beyou, care le asigura tuturor modelelor  contract individual de munca, asigurare medicala si training specializat. Fara indoiala, acesta a fost unul dintre joburile preferate in randul femeilor anul acesta.

3.Antrenor de fitness
Antrenor de fitness
Multe dintre doamne isi indreapta atentia catre domeniul sportiv, avand in vedere ca pentru acestea este foarte important sa fie in forma, deci sa adopte un stil de viata sanatos. Din aceste motive, unul dintre cele mai populare joburi este cel de antrenor de fitness. Pe langa avantajele fizice si psihice pe care le presupune acest loc de munca, persoanele care activeaza in acest domeniu se bucura si de salarii atractive, direct proportionale cu efortul pe care il depun. In plus, un alt motiv pentru care femeile vor sa isi construiasca o cariera in aceasta bransa este faptul ca pot ajuta si alte persoane sa isi imbunatateasca nu doar aspectul fizic, ci si calitatea vietii.

Iata, asadar, care sunt cele mai cautate si populare joburi pentru femei anul acesta si care sunt motivele principale pentru care reprezentantele sexului frumos isi indreapta atentia catre anumite domenii de activitate. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...