Faceți căutări pe acest blog

luni, 20 noiembrie 2017

3 trucuri pe care sa le stie o FEMEIE pentru a arata SENZATIONAL

Orice femeie detine secrete si trucuri care o ajuta sa arate mai bine si sa se mentina in forma. Ti-ai dori sa stii mai multe despre cum poti ramane frumoasa si cocheta chiar si dupa o anumita varsta? Ei bine, afla, mai departe, cateva tips-uri despre cum poti sa fii mereu o femeie sic.
Iata cateva tips-uri pentru a arata mereu senzational:

1. Foloseste crema!
Fie ca este vorba de cea de fata, fie ca este vorba de cea de corp, crema este un produs cosmetic ce nu trebuie sa iti lipseasca. Folosita cu regularitate, aceasta reuseste cu succes  sa incetineasca procesul de imbatranire  si sa lase in urma o piele ingrijita si catifelata. Intra aici https://www.sabon.ro/ro/produse/612-Creme-de-corp, ca sa vezi cremele de corp de la sabon. Ingredientele lor au la baza nutrienti ce hranesc si protejeaza pielea, asa ca merita incercate. Nu uita nici de tenul tau, care trebuie ingrijit cu strictele. In functie de tipul acestuia, gaseste crema potrivita si nu uita sa o aplici regulat!




2. Poarta dresuri!
Daca iti place sa te imbraci in fuste si rochii, stii, probabil, cat este de important sa ai picioarele impecabile si ingrijite. Astfel, pe langa lucrurile obisnuite pe care le faci pentru a avea grija de aceastea, trebuie sa stii ca ai la indemana un accesoriu foarte util si anume dresurile. Acestea au fost create tocmai cu scopul de a infrumuseta picioarele femeilor care le poarta. Acceseaza acest link http://www.falkeromania.ro/femei/dresuri/ciorapi-cu-banda-adeziva si alege-ti perechea perfecta de ciorapi cu banda adeziva! Ai avantajul de a putea sa ii porti cu orice tip de fusta, deoarece acestia nu lasa urme care sa se vada prin haine. Te vor face sa fii eleganta si sexy! Nu rata ocazia de a-i avea!

1. Nu uita de ruj!
Cu totii stiu ca unul dintre trucurile de infrumusetare ale doamnelor si domnisoarelor implica folosirea machiajelor. Cu toate acestea, nu toate femeile au nevoie sa se machieze, pentru a au fost inzestrate cu trasaturi foarte frumoase. Totusi, rujul este un element de make-up care nu trebuie sa iti lipseasca, deoarece te poate face sa arati senzational. Ai grija sa il alegi pe cel care se potriveste cel mai bine cu nuanta pielii tale si foloseste-l pentru a da putina culoare chipului tau. Cu siguranta, vei fi multumita de rezultate!

Tu ce alte trucuri de frumusete cunosti? Pune-le in practica pe acestea, ca sa fii o femeie deosebita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...