Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 28 februarie 2018

Top 3 dotări SUSTENABILE pentru sediul firmei tale

Sediul firmei tale și ceea ce prezinți clienților sunt o interfață a afacerii tale, ce trebuie să fie în permanență atrăgătoare și să-i convingă pe cei care ajung aici încă de la prima interacțiune. Acestor două li se adaugă și serviciile de înaltă calitate pe care le oferi și care îi vor determina pe clienți să se întoarcă ori de câte ori au nevoie.

O parte a proiectului companiei tale trebuie să cuprindă sustenabilitatea planului la toate nivelurile afacerii. Cei ce apelează la serviciile tale nu cunosc detaliile, însă observă produsul și imaginea finală pe care o prezinți. În egală măsură, sustenabilitatea se referă și la grija față de mediu prin produsele pe care le folosești, dotările sediului și planurile de investiții. Indiferent de sectorul în care activezi, trebuie să bifezi câteva elemente pe care sediul tău să le dețină.

Iată care sunt cele mai sustenabile 3 dotări pe care să le ai în vedere: 

1. Începe cu structura clădirii. Fie că te-ai mutat într-o clădire mai veche ori ai ales să investești personal în construcția imobilului, alege cu grijă dotările de bază. Acordă atenție celor mai importante aspecte, chiar și cele pe care nu le vezi cu ochiul liber. De exemplu, pe pagina https://www.nicometaltub.ro/produse/teava-din-otel/teava-zincata-pentru-instalatii găsești o gamă de țevi din oțel acoperit cu zinc, ce rezistă perfect în timp. Odată montate, acestea nu-ți vor mai da bătăi de cap, iar instalația clădirii tale va funcționa ca nouă mult timp de acum înainte. Alege sustenabilitatea unor produse de calitate pentru construcția sediului!

2.Cea mai simplă modalitate de a avea grijă de mediu și de a reduce rezidurilor pe care, inevitabil, orice firmă le produce, este reciclarea. În România, această practică nu este susținută de autorități, însă cu ajutorul companiilor de colectare selectivă a deșeurilor, te asiguri că ți-ai îndeplinit datoria și ai adus o contribuție semnificativă mediului sănătos în care trebuie să ne desfășurăm cu toții activitatea. Pentru început, vezi OFERTA de coșuri de gunoi special destinate colectării selective. Încurajează-ți toți angajații să urmeze aceste practici pentru a crește impactul benefic pe care îl aveți asupra naturii.

3. Arhitectura si design-ul spațiului de birouri este un alt factor ce influențează gradul de sustenabilitate al costurilor și investițiilor tale. Întrucât acesta aspect influențează productivitatea angajaților, dar și cheltuielile de întreținere, optează pentru un spațiu de lucru deschis, pentru birouri modulare și pereți subțiri pentru încăperile mai mici. Acest aranjament va contribui la buna ventilație și circulație a aerului cald pe timpul iernii, iar tu nu va trebui să te mai îngriorezi înainte de a plăti facturile. Unul dintre cele mai importante beneficii este, însă, coeziunea echipei care va lucra într-un cadru deschis și prietenos.

Așadar, doar cu ajutorul acestor trei secrete ale sustenabilității, ai șansa să amortizezi o serie de costuri atât pe termen lung, cât și pe termen imediat și scurt. Vei vedea cât de benefic este să investești cu grijă încă de la început în afacerea ta, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...